Veroneuvonta ja muut konsultointipalvelut Tampereella

Tamperelainen Näsitarkastus Oy on tilintarkastuksiin erikoistunut yritys, jonka palveluihin kuuluvat myös mm. veroneuvonta ja muut konsultointipalvelut yrityksille ja yhtiöille. Ota yhteyttä!

Veroneuvonta yrityksen toiminnan tueksi

Verotus on tärkeä osa liiketoimintaa, sillä tehdyt päätökset vaikuttavat merkittävästi yrityksen talouteen. Monesti se voi tuntua kuitenkin vaikeaselkoiselta ja haastavalta. Asiantunteva verokonsultti voi tulla kultaakin kalliimmaksi, kun yrityksen verotus herättää kysymyksiä. Veroneuvonta vastaa kysymyksiin ja auttaa tekemään päätöksiä. Siitä on hyötyä, mikäli yrityksen verotus tuntuu hiukankin haastavalta. 

Ota yhteyttä ja kysy konsultaatiota

Tampereella toimiva Näsitarkastus Oy on asiantunteva tilintarkastustoimisto, joka palvelee yrityksiä ja yhteisöjä. Meillä on kokemusta monista tilintarkastuksista ja erityistarkastuksista, lausunnoista ja todistuksista sekä veroneuvonnasta ja konsultoinnista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa

Ota yhteyttä!

Kerro meille mistä palvelusta olet kiinnostunut ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!  

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tilintarkastus Näsitarkastus Oy
Rautatienkatu 14 B 16
33100 TAMPERE

Y-tunnus: 2209537-0
Puh: 040 5057 255

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tilintarkastus Näsitarkastus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.