Ammattitaitoinen tilintarkastaja käytössäsi Tampereella

Näsitarkastus Oy on asiantunteva tilintarkastusyritys, jonka palvelee vankalla ammattitaidolla. Palveluihin kuuluvat tilintarkastukset, erityistarkastukset, konsultaatiot sekä todistukset ja lausunnot esimerkiksi yhtiön perustamista varten. Lue lisää tai ota yhteyttä!

Lakisääteinen tilintarkastus

Tilintarkastus on lakisääteinen tehtävä, jonka toteuttamiseen tulee valita tilintarkastaja. Yritykset, yhtiöt ja säätiöt ovat pienimpiä yhteisöjä lukuun ottamatta velvoitettuja tilintarkastuksen tekemiseen. Tehtävään valittu tilintarkastaja käy läpi kirjanpidon, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä tarkastaa hallinnon. Tämän jälkeen hän tekee oman lausuntonsa asiasta ja laatii tilintarkastuskertomuksen. Tilintarkastajan tulee olla riippumaton tarkasteltavasta yrityksestä. Hyvä tilintarkastaja on kokenuta ja ammattitaitoinen.

Valitse asiantunteva tilintarkastaja

Tilintarkastuksen laatimiseen kannattaa valita osaava tilintarkastaja, jolla on kokemusta ja asiantuntemusta. Tampereella toimiva Näsitarkastus Oy on perustettu vuonna 2009, mutta kokemusta yrityksellä on 90-luvulta asti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Ota yhteyttä!

Kerro meille mistä palvelusta olet kiinnostunut ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!  

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tilintarkastus Näsitarkastus Oy
Rautatienkatu 14 B 16
33100 TAMPERE

Y-tunnus: 2209537-0
Puh: 040 5057 255

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tilintarkastus Näsitarkastus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.