Ammattitaitoinen tilintarkastaja käytössäsi Tampereella

Näsitarkastus Oy on asiantunteva tilintarkastusyritys, jonka palvelee vankalla ammattitaidolla. Palveluihin kuuluvat tilintarkastukset, erityistarkastukset, konsultaatiot sekä todistukset ja lausunnot esimerkiksi yhtiön perustamista varten. Lue lisää tai ota yhteyttä!

Lakisääteinen tilintarkastus

Tilintarkastus on lakisääteinen tehtävä, jonka toteuttamiseen tulee valita tilintarkastaja. Yritykset, yhtiöt ja säätiöt ovat pienimpiä yhteisöjä lukuun ottamatta velvoitettuja tilintarkastuksen tekemiseen. Tehtävään valittu tilintarkastaja käy läpi kirjanpidon, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä tarkastaa hallinnon. Tämän jälkeen hän tekee oman lausuntonsa asiasta ja laatii tilintarkastuskertomuksen. Tilintarkastajan tulee olla riippumaton tarkasteltavasta yrityksestä. Hyvä tilintarkastaja on kokenuta ja ammattitaitoinen.

Valitse asiantunteva tilintarkastaja

Tilintarkastuksen laatimiseen kannattaa valita osaava tilintarkastaja, jolla on kokemusta ja asiantuntemusta. Tampereella toimiva Näsitarkastus Oy on perustettu vuonna 2009, mutta kokemusta yrityksellä on 90-luvulta asti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Ota yhteyttä! Näsitarkastus Oy

Ota yhteyttä!

Kerro meille mistä palvelusta olet kiinnostunut ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!